Om MEDCOAT Hur används MEDCOAT? Frågor och svar Vad tycker användarna? Klinisk dokumentation Köpa MEDCOAT

Vad tycker användarna om MEDCOAT?

Nedan är ett urval av all den feedback från användare av MEDCOAT® som vi har fått per email och som vi hittat på nätet.
Vi har dolt efternamn och arbetsplats i feedback vi fått per email.


___________________________________________________

Hej,

Vill tacka för er suveräna produkt, Medcoat! Blev oerhört lycklig när jag hittade den. Har alltid haft svårt att svälja stora tabletter, men med Medcoat går det hur lätt och bra som helst! Har under flera års tid varit tvungen att ta 24 tabletter varje dag, just på grund av storleksskäl, NU kan jag istället ta 4... en oerhörd lättnad kan jag säga!

Tack!

Med vänliga hälsningar, Mari N---- 

___________________________________________________


http://www.alltforforaldrar.se/snack2/showthread.php?1454413

Sjukdotter och Medcoat 
Min lilla tös har 40 grader i temp. Hon har supersvårt att svälja tabletter, men jag fick ett prov idag på en grej som heter Medcoat, en mojäng som man stoppar tabletten igenom och szå blir den lättare att svälja och den stimulerar även salivutsöndingen. Provade den när jag kom hem och iprenen gick ned på en gång! Kanske är det lite psykisk, men jag testade pch den blir glidvänligare. Helt suveränt bra! Finns på apoteket.

___________________________________________________


Hej!
 
Jag arbetar som läkare på -------kliniken i Piteå.
Det händer ofta att jag rekommenderar Medcoat till mina patienter, senast idag till en 14 år gml pojke som ville ha flytande kåvepenin då han inte kunde svälja tabletter. Men jag rekommenderade istället er eminenta produkt.
 
Om det är möjligt, vill jag gärna ha några hundra provförpackningar till vårdcentralen, så att vi kan dela ut dessa i receptionen till alla som har svårt att ta sin medicin. Jag tror att ni på så vis kommer att få ökad försäljning här uppe i Piteå.
 
MVh
Dr Alette ---------

___________________________________________________


Hej! 


Hela mitt liv har jag haft väldigt svårt att svälja tabletter. Jag har alltid krossat tabletterna, även om man inte alltid får det, eller så har jag bett om att få medicinen i flytande form, vilket inte alltid varit möjligt att få. Brukar stå i flera minuter och skölja runt vattnet för att ta sats och vid det laget har tabletten oftast börjat lösas upp och det smakar riktigt illa. 

Nu har jag börjat med en antibiotikakur och blev erbjuden MedCoat av Apoteket. Jag är helt lyrisk. Tabletten är jättestor men den känns inte alls när jag sväljer. De smakar gott, de är riktigt hala och de känns inte ens på väg genom svalget eller genom strupen. Jag är verkligen jätteglad att den här produkten finns och att jag blev rekommenderad den. 

Tack, 
Lotta N


___________________________________________________

Hej
Jag heter Margrethe L--------- och har en dotter som måste stå på kortizon tabletter varje dag pga en kronisk sjukdom.
Jag vill bara skriva och säga att ni har en fantastisk produkt!
Den har räddat vår vardag! Tack!!!! :)
Jag har även skickat medcoat till min syster i norge då dom inte finns att få tag på där. Hon undrar om dom kommer till norge snart? Jag undrar även om jag kan köpa direkt från er och på så sätt få ett bättre pris? Det är inga problem att köpa många eftersom dom kommer att gå åt.
mvh Margrehte

___________________________________________________

Hej

Jag heter Annica ---------- och arbetar som sjuksköterska på barn----------- vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Under hösten har Medcoat introducerats hos oss och jag är mäkta imponerad över denna produkt! Under så många år har vi försökt hitta olika lösningar för våra patienter som måste ta illasmakande kortisontabletter, utan att hitta något som fungerar särskilt bra. Medcoat är en fantastisk hjälp för många! Jag undrar nu om det finns alternativa smaker, eller om det är något som planeras? Tex coca-colasmak, jordgubb eller mint? Jag kan tänka mig att våra barn gärna skulle vilja välja på andra smaker än just citron, även om den fungerar bra!

Hälsa innovatören Fredrik Liljeblad att detta är en enastående uppfinning!

Vänliga hälsningar

Annica ----------- 

___________________________________________________


Dagens tips!

I dag när dottern fick sitt penicillin så tyckte doktorn att hon var stor nog att svälja tabletter. Kan man bli stor nog för att lära sig det är min fråga då?!?? Jag har nämligen fruktansvärt svårt fortfarande att svälja en halv alvedon=)

Men hon tipsade iaf om en ny sak som kommit, och det fungerade mer än utmärkt!!!!!!!!

Någon som sett eller använt medcoat?? Det är en produkt som gör det enklare att svälja tabletterna. Man kan dela tabletten eller ha den hel glidmedel=) Hur smidigt som helst verkligen och jag rekommenderar det starkt!!! Dottern sväljer tabletter som aldrig förr och det betyder att vi andra förhoppningsvis får sova inatt! GÖTT!!

___________________________________________________


http://www.familjeliv.se/Forum-2-113/m58655264-185.html

Jag äter Lifeline Care Gravid kosttillskott och där är det 4 piller varav en som är ganska stor men då fick jag medcoat tablett överdrag och det funkar faktiskt JÄTTE bra man hinner inte ens reagera och svälja utan den bara glider ner :) testa medcoat finns på apoteket.

___________________________________________________


http://www.silimio.se/2012/01/infektion-i-foten.html

Infektion i foten..

Har varit med Linus till husläkaren i dag. Då hans fot var ordentligt infekterad. Trots all tvätt med tvål och vatten och alsolsprit. I går var den plötsligt svullen och öm.

Nu har han fått en hästkur med Flucloxacillin, tre tabletter tre gånger varje dag i en vecka. Köpte ett paket MEDCOAT också för säkerhets skull. Då det ibland är jobbigt att svälja mediciner. Smakar citron och "klär" in tabletten så att den lättare glider ner. Kan verkligen rekomenderas!

___________________________________________________


http://minsmalavag.blogspot.se/2013/12/
underbara-uppfinning.html

Underbara uppfinning

Det finns en underbar svensk uppfinning som heter MedCoat. Jag måste bara få dela med mig lite om den...
På grund av min EDS och min gastric bypass äter jag ansenliga mängder tabletter varje dag, varav många är mycket svåra att svälja - dels pga smaken och dels pga storleken. EDS'en gör även att det är svårt att svälja över lag och jag kväljs ofta, och tabletten kommer upp igen...

När jag var på Apoteket för att hämta ut recept såg jag denna fiffiga produkt och tänkte att den kanske kunde underlätta för mig.

Aldrig hade jag kunnat drömma om att denna lilla "tablettkondom"/överdrag skulle vara så effektivt - och gott!

Det smakar som "Fox Citronkola" och jag sitter verkligen och pillar ur resterna ur förpackningen när jag använt dem till tabletterna (ja, jag vet att det inte är normalt)! MedCoat är sockerfri och förser tabletterna med ett tunt, välsmakade överdrag som är lättare att svälja, kan användas av både vuxna och barn och är lätt att använda.

Läs mer om produkten här...

Kan varmt rekommendera detta till alla som tycker det är jobbigt att ta tabletter! Du hittar MedCoat på ditt närmaste apotek.

(Jag får inte betalt för att skriva detta inlägg - det är min egen, ärliga, åsikt.)

___________________________________________________

http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=56150&beid=2579124

Namn

2013-12-29, 04:00

Gäst

Du har säkert redan provat medcoat? Ett citronsmakande geléöverdrag som gör tabletterna lättare att svälja. Funkar suveränt för vår lilla tjej.

_____________________________________________________